ARBO ROTTEDAM/ FAST NIEUWS.

SINT ANTHONIS – De competitie in de Eredivisie Volleybal Dames wordt voor ARBO Rotterdam / FAST hervat met een thuiswedstrijd tegen Laudame Financials VCN uit Capelle aan den IJssel. De Zuid-Hollandse nummer vijf uit de Eredivisie is zondagmiddag in de Activiahal vanaf 15.30 uur de tegenstander. 

Afgelopen seizoen vochten beiden teams verbeten duels uit die grotendeels door VCN gewonnen werden.  Zo ook de halve finale in het bekertoernooi. Daags nadat FAST het favoriete Sliedrecht Sport uit het toernooi stootte vond het in Capelle een Waterloo. In de voorjaarsreeks (degradatiepoule) revancheerde de het team uit Limburg en Noord Brabant zich. Uiteindelijk sloot FAST de competitie als nummer vijf af.
Momenteel is ARBO Rotterdam / FAST negende in de uitgebreide Eredivisie. Beide teams ondergingen in de aanloop naar het nieuwe seizoen een aantal mutaties. Laudame Financials VCN lijkt niet gebukt te gaan onder die aanpassingen. In de omvorming maakt ARBO Rotterdam / FAST stappen. Dat resulteerde in drie overwinningen in vijfsetters. De ploeg van trainer Martinovic verzamelde op die wijze in acht wedstrijden zeven punten.  Dat zouden er zondagavond best eens tien kunnen zijn.

ARBO Rotterdam / FAST – Laudame Financials VCN begint zondagmiddag om 15.30 uur. Helaas dient de wedstrijd zonder publiek te worden gespeeld.  Het duel is wel via livestream van Volleybal.nl te volgen.

 

Delen kan nu via:

Facebook
Email

Volg ons op: