ARBO ROTTEDAM/ FAST NIEUWS.

GENNEP | Werkt de nederlaag tegen Voltena (3-2) van het paasweekend nog door in de volgende ontmoeting in de B-poule? In de thuiswedstrijd tegen Eurosped kan ARBO Rotterdam / FAST het geschonden blazoen oppoetsen. De nummers tien en elf uit de reguliere competitie staan zondagmiddag tegenover elkaar in sporthal Pica Mare in Gennep.

De eerdere ontmoetingen tegen Eurosped wist de ploeg van trainers Josha Kailola en Jacek Ziemba in twee vijfsetters te winnen. Beurtelings maakten de thuisspelende ploegen een 0-2 achterstand ongedaan. Twee keer beschikte ARBO Rotterdam / FAST over de langste adem.
Dat was zaterdag in Werkendam niet het geval toen ARBO Rotterdam / FAST de vierde en vijfde set aan de tegenstander liet.  In Pica Mare stelt de ploeg uit Gennep en Sint Anthonis zondagmiddag alles in het werk om de drie punten te behouden. Eurosped, wist de reeks in de B-poule met een 2-3 overwinning op Lammerink Installatie Groep Set Up’65 te starten. Om de leiding in de poule te behouden kan ARBO Rotterdam / FAST zich geen nederlaag permitteren.

ARBO Rotterdam / FAST – Eurosped begint zondagmiddag om 15.30 uur in Pica Mare in Gennep. De wedstrijd wordt ook livestream uitgezonden.

Delen kan nu via:

Facebook
Email

Facebook


Twitter


Instagram


Spotify


Volleyball-ball