FAST SPONSOR.

Draag bij aan, en deel mee in het succes van ARBO Rotterdam/ FAST

De volleybalorganisatie ARBO Rotterdam / FAST bedrijft topsport op het hoogste niveau in Nederland. ARBO Rotterdam / FAST neemt in de Eredivisie Volleybal Dames een uitzonderlijke positie in. Sinds het debuut op het hoogste podium speelt het team, dat zijn oorsprong heeft in de verenigingen Somas Activia en Flamingo’s ’56, de thuiswedstrijden in twee provincies. ARBO Rotterdam / FAST ontvangt de opponenten wisselend in de Eredivisie in de Activiahal in Sint Anthonis (NB) en sporthal Pica Mare in Gennep (L). De brede aanhang van beide verenigingen zorgt voor draagvlak en belangstelling in de Top van Limburg en het oostelijk deel van Noord Brabant.

Een enthousiast team gekwalificeerde trainers en een deskundige paramedische staf zorgen ervoor dat de gemotiveerde speelsters goed voorbereid aan de wedstrijden beginnen. Een vijfkoppig bestuur en  vrijwilligers maken de topsport organisatorisch mogelijk. De onmisbare schakel in de sterke topsportketen wordt gevormd door zij die voor de financiële support zorgen. Het bedrijfsleven, lokale overheden en private sponsors hebben ARBO Rotterdam / FAST omarmd, en maken topvolleybal in Gennep en Sint Anthonis mede mogelijk. Het succes van ARBO Rotterdam / FAST, dat zich al zes seizoenen manifesteert op het nationale podium, is de verdienste en de winst van het maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen.

Wilt u of uw onderneming deelgenoot worden van de volleybalorganisatie ARBO Rotterdam / FAST? Wij bieden diverse mogelijkheden om het topvolleybal in deze regio financieel te ondersteunen en in een persoonlijk gesprek bekijken we graag samen of we interessant maatwerk kunnen leveren.

Voor meer informatie stuur je een e-mail naar:  communicatie@fastvolleybal.nl


Ik wil sponsoren!

HOOFDSPONSOR.


HOOFDSPONSOR.


SHIRTSPONSOR.

SHIRTSPONSOR.

NETSPONSOR.

BALLENSPONSOR.


NETSPONSOR.

BALLENSPONSOR.

BORDSPONSOR.BORDSPONSOR.BROEKSPONSOREN.


BROEKSPONSOREN.


OVERIGE SPONSOREN.


OVERIGE SPONSOREN.